Nemška avtomobilska industrija velja za eno najboljših na svetu. Med blagovnimi znamkami, kot so Mercedes, BMW ali Porsche, ima tudi močan tržni položaj Audi. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1899, ime pa prihaja od lastnika Roberta Horcha. Ime je bilo prevedeno v latinščino in spremenjeno v nujno.

VIN Preverite Audi

Audi je bil vedno eden od pionirjev na avtomobilskem trgu. Veliko manj skupnih rešitev, ki se uporabljajo v teh vozilih, je doseglo uspeh. To je bil med drugim pet-vgrajen bencinski motor v modelu Audi 100 in quattro (štirikolesni pogon) v Urquattru. Uspeh današnje vožnje vsakega modela znamke je mogoče opremiti z enim.

Zanimivo dejstvo, da je treba omeniti dejstvo, da je Audi drugi na svetu po Porscheju, proizvajalcu avtomobilov, ki je začel s serijsko proizvodnjo pocinkanega karoserije. Julija 2014 je podjetje praznovalo svojo “malo” obletnico. Takrat je bila izdelana številka kopije 6 000 000, ki je opremljena s quattro. Auto je nastal v tovarni v nemškem mestu Ingolstadt. To je bil model SQ5 z motorjem 3.0 TDI.

Bogata zgodovina Audija in visoka kakovost narekujeta, da so Audi avtomobili dragi. Vin Preverite Audi je dober način, preden porabite denar za Audi.

VIN Številka vašega najdenega Audija tukaj.
Ne pozabite, da pred nakupom preverite zgodovino vozila. To storite tako, da spodaj vnesete številko VIN: