VIN Decoder Audi je osnovno dejanje, ki ga morate storiti, preden kupite rabljeno vozilo. Pomembno je, ker številka VIN, ki je znana tudi kot številka šasije, vsebuje vse informacije o avtomobilu in njegovi zgodovini.

Številka VIN je bila prvič uporabljena leta 1954 v Združenih državah Amerike. Proizvajalci avtomobilov, kot so Adui, so na ta način podpisali avtomobile. V Evropi so prav tako podpisali avtomobile, vendar so številke drugačne.

V letu 1981 je Uprava za varnost v prometu v ZDA določila format VIN. Prodani avtomobili morajo imeti številko VIN, ki vsebuje 17 znakov, ki nimajo črk I (I), O (o) ali P (q) (da bi se izognili napakam na številko 1 in 0).

VIN Decoder Audi vam omogoča, da preverite, ali je trenutna oprema Audija originalni elementi, ki jih je v vozilo vgradil proizvajalec. Prav tako mora preveriti barvo barve in opozoriti na oblazinjenje, okna, trim, ogrevano vetrobransko steklo ali število zračnih blazin.
Če se kateri koli element dekodiranja razlikuje od sedanje opreme. To bi lahko pomenilo, da se je vozilo zrušilo. Velja za vse modele Audi, kot so: A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8, S3, S4, S5, RS3, RS4, TT, R8, Q5, ne glede na varnost.

VIN Številka vašega najdenega Audija tukaj.
Ne pozabite, da pred nakupom preverite zgodovino vozila. To storite tako, da spodaj vnesete številko VIN: