Odgovor na vprašanje, kje je VIN Audi? je res pomembno, ko kupujete rabljeno Audi. VIN Number vam omogoča, da dobite informacije o Audi zgodovini.

Kje je VIN Audi?
Številka VIN v različnih vozilih Audi se nahaja na različnih mestih. To je odvisno od modela in proizvajalca. Najbolj priljubljena mesta so: na tleh pod ali zraven potniškega sedeža, na samem motorju, na armaturni plošči pri vetrobranskem steklu, na okvirju vrat, ob krmiljenju, na podpornem nosilcu radiatorja, zraven potniškega sedeža, zraven rezervno kolo. Preverite VIN Lokacija Audi in se izogibajte avtomobilom s skritimi napakami.

Številka šasije Audi lokacija je odvisna od modela, kot so: Audi A1, Audi A8, Audi A7, Audi A6, Audi Q2, Audi Q3, Audi A6 allroad quattro, Audi R8, Audi TT, Audi A4, Audi A5, Audi S4, Audi Avant RS 2 , Audi S8, Audi S6, Audi S3, Audi RS 4, Audi S4, Audi RS 6, Audi RS 4, Audi S4, Audi TTS in drugi. V starejših vozilih je bila postavljena na Namplate z VIN številko. V novih avtomobilih je pogosto nameščena na imensko tablico, ki je bolj obrazna za sprednjim steklom. Priporočamo vam, da uporabite naše orodje, naša ogromna zbirka podatkov o vozilih vam omogoča, da na vašem vozilu najdete številko VIN.

VIN Številka vašega najdenega Audija tukaj.
Ne pozabite, da pred nakupom preverite zgodovino vozila. To storite tako, da spodaj vnesete številko VIN: